Overnight vandaag gehaald morgen geleverd
Met deze overnightservice verstuurt u Express en Economy zendingen die geleverd worden in Nederland en Belgi. Express zendingen worden standaard de volgende werkdag geleverd tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Desgewenst kunt u de volgende tijdzendingen versturen: vr 13:00 uur en zelfs vr 09:00 uur.

Voorwaarden:

Uw zending dient vr 15:00 uur online in ons systeem aan te melden. Een standaard zending mag maximaal 150 cm lang zijn. En moet voor n persoon hanteerbaar zijn (gewicht maximaal 35 kilo per collo)
Indien wij uw zending moeten afhalen op een ander adres, anders dan uw vestigingsadres, dient u deze order vr 12:00 uur online in ons systeem te zetten.

Afhalen, ruilen en rembourszendingen
Als extra service kunnen wij voor u zendingen afhalen, ruilen en versturen onder rembours.
Een zending die u wilt laten omruilen voert u als een normale zending vr 15:00 uur online in ons systeem in.''Bij opmerkingen op de vrachtbrief'' vermeld u dat het om een omruil zending gaat. Uw relatie die de zending ontvangt dient op de hoogte te zijn van uw omruilorder, zodat onze chauffeur direct de ruil goederen mee retour krijgt. U ontvangt de ruilgoederen de eerst volgende werkdag.
Een zending versturen onder rembours. U voert de zending, als een normale zending vr 16:00 uur online in ons systeem in. Bij opmerkingen op de vrachtbrief vermeld u dat het een rembourszending betreft. Ook vermeld u daar wat het te innen bedrag moet zijn. Bijvoorbeeld: Betreft rembourszending van 75,00

Alle prijzen zijn exclusief btw, afhaalkosten en eventueel bijkomende invoerkosten

addlikebutton.net